IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софийските квартали с активно жилищно строителство отчитат ръст на цените

Общо за столицата цените на жилищата са нараснали с близо 5% през 2020 г., сочат данни на компания за оценки на имоти

15:12 | 09.02.21 г. 4
<p>
	<em>Снимка: Гергана Костадинова, БГНЕС</em></p>

Снимка: Гергана Костадинова, БГНЕС

Последна актуализация: 11:39 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 6 rate down comment 1
simbad
преди 3 години
Божодидарка пак прибра 50 лв за платената измислица. Ще си купи буркан с мас този вечер. Иначе тва показва че пазара в тотален колапс.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 12 rate down comment 3
Varfor
преди 3 години
Из София все по-често попадам на надписи "Продава се" както за търговски площи, така и за апартаменти, но може би аз нещо не виждам добре.И ми е много интересно за какво убежище на спестявания може да се говори, като наскоро имаше статия за ръста от около 10% в размера на средния ипотечен кредит за 2020 спрямо 2019.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 16 rate down comment 3
nkavrakov1982
преди 3 години
"Тя обяснява това с желанието на хората да потърсят убежище за спестяванията си в имоти ...Убежище за спестяванията?Това не е ли подсъдно?Индиректно и косвено се насажда несигурност в банковата система ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 13 rate down comment 3
nkavrakov1982
преди 3 години
Какви са тези експерти които се чудят каква оценка да дадат на жилищата ?Един път се объркали,сега пак се изявяват като експерти.През ден ново облъчване.В тази криза дето краят и не се вижда нон стоп облъчват населението да се набива в заеми и да си влага парите в тухли,при положение,че безработицата непрекъснато расте и ефектите от целия цирк дори още не са се материализирали напълно.В момента банките дори и не знаят какъв процент заеми ще им бъдат върнати след мораториума.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още